lunenberg.info
Amsterdamse Jordaan

Lezingen en rondwandelingen

Sinds 2002 begeleid ik als Mee in Mokum-gids rondwandelingen in Amsterdam, vooral in de oude binnenstad, de grachtengordel en de Jordaan. Vanaf september 2014 maak ik ook deel uit van het team dat de opleiding voor nieuwe gidsen verzorgd. Meer informatie over de rondwandelingen en de opleiding vindt u op de website van Mee in Mokum.

'Wij hebben erg genoten van de rondwandeling. Mieke was zeer enthousiast, wist veel te vertellen en heeft ons een goed beeld van de Jordaan gegeven. Fantastisch leuk!'

'Ik vond het heel interessant. Veel geleerd over Amsterdam (de geschiedenis). Veel leuke mooie verborgen plekjes gezien. Fijne, betrokken gids! Ik kom zeker nog een keer.' 

    

Ook voor lezingen over de Amsterdamse Jordaan kunt u bij mij terecht. Klik hier voor meer informatie, stuur een email naar mieke@lunenberg.info, of neem contact op met Sprekersbureau ZijSpreekt.